Hvordan virker det?

LiteWire™ virker ved at flytte dine tænder nænsomt over en periode på ca. 6 måneder. Det kan gøres så hurtigt, fordi der udelukkende fokuseres på dine forreste 6 tænder - dem du viser, når du smiler.

Normalt vil din tandlæge tage aftryk af både over-og underkæbe, som støbes ud til studiemodeller. Nogle tandlæger er begyndt at bruge digitale scanninger i stedet for aftryk, og begge dele fungerer fint.

Din tandlæge vil herefter analysere og vurdere dine tænder - herunder hvor meget plads, der er tilgængeligt for at rette fortænderne.

Hvis dine tænder er meget trangstillede, vil tandlægen sandsynligvis foretage en minimal beslibning af emaljen mellem tænderne, så der bliver plads til at alle tænderne kan sidde helt lige.

Tandlægen vil som regel se dig med 3-4 ugers mellemrum, hvor LiteWire™ tandbøjlen kontrolleres og evt. justeres i forhold til dine tænders nye position.

Når behandlingen er færdig, er det vigtigt, at tænderne holdes på plads. Det betyder, at du skal bruge en såkaldt retainer, som tandlægen laver til dig.

Som LiteWire™ patient får du en personlig adgang til litewire.dk, hvor du har adgang til en masse information om behandlingen samt gode tips og tricks!